- den eneste realistiske putting oplevelse uden for golfbanen…Kære Golfer,

Vi tror på at du tager dit spil seriøst. Derfor har vi udviklet den ultimative trænings green - ProGreen™ Eagle Eye inden- og udendørs serie af putting greens og chipping mats.
Forestil dig en smuk og meget realistisk putting green, klar til brug når det passer dig. Hjemme, på arbejde eller i proshoppen.

En almindelig golfspiller putter 35-40 gange i en normal runde. Ved jævnlig træning på en ProGreen™ kan du forvente at tage 4-7 slag af din totale score.
Problemet for de fleste af os er, at vi går ud på driving rangen for at træne og rutinemæssigt undlader, at træne på putting greenen. Men vi glemmer, at vi i en normal runde bruger mere end halvdelen af vore slag på greenen.

Glem ikke at dit 260 meter drive tæller lige så meget som dit 2 meter putt. Hvis du ikke er tryg ved disse putts og du misser, er dit fantastiske drive glemt.
For at blive den fantastiske golfspiller, som du sikkert altid har ønsket at blive, er det nødvendigt at træne, træne og træne. I "The Game of Inches" kan du ikke tillade dig, ikke at være en god putter. Giv dig selv "Eagle Eye" fordelen - anskaf en ProGreen™ og putt som en professionel - hver gang.


De hjerteligste ønsker om en bedre score.

EUROGOLF

Mr. Mulligan


Forside Demo ProGreen Din Score Reklame Links Kontakt

EUROGOLF - LØGSTØRGADE 21 - 2100 COPENHAGEN - DENMARK

PHONE: +45 70 20 24 26 - FAX: +45 70 20 24 27 - MAIL: mailto:golf@eugroup.dk